Referenties

Mijn beste referenties zijn mijn bruidsparen. Vaak blijft het contact en mag ik volgende belangrijke gebeurtenissen in hun leven op beeld vastleggen. En ook hun gasten, die mij later vragen hun eigen huwelijk vast te leggen.

 

Bruidsparen aan het woord:

Carla heeft onze trouwdag (9-7-2016) geweldig vastgelegd! Carla is prettig en ontspannen in omgang. Ze heeft een open houding en denkt mee in je eigen ideeën. Ze is professioneel en nam de regie in handen, maar niet op een storende manier. Tijdens de dag is ze verder ontspannen en spontaan, dit stralen de foto’s dan ook zeker uit! Ze mengt zich goed en makkelijk tussen de mensen, ook kinderen krijgt zij erg leuk op de foto. Ook in samenwerking met een videograaf (Regina Weenink) is zij erg prettig. Wij genieten nog elke dag na van de top-herinneringen die zij voor ons gemaakt heeft en ons erg mooie album!

Chiel & Nicol

Carla Scholten Linde heeft op 2 september 2016 onze bruiloft vastgelegd. Carla is professioneel en levert super mooi werk af. Een lieve en spontane vrouw die we graag om ons heen hadden tijdens onze bruiloft.
Al in de voorbereidingen, heeft Carla enorm meegedacht. Tijdens de belangrijke momenten weet ze alles tot in detail vast te leggen, zonder dat je doorhebt dat ze er is.
De foto's die op de dag waren gemaakt werden in de avond getoond aan de gasten, erg leuk! Wij zijn blij met het prachtige fotoboek. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!

Roy en Dorien

 

Wat een waanzinnig mooie foto's! Wij zijn er helemaal blij mee.
Vooral de foto's met z'n drieën in de tuin bij het theehuis vinden wij het allermooist. En denk dat die ook bij beide oma's boven de openhaard komen....
Maar er zitten ook een paar prachtige 'snapshots' tussen. Zomaar spontane momenten die je heel mooi hebt weten te vangen.
Wat was het toch een superdag als je zo terugkijkt.

Nogmaals dank Carla!!

Groeten,
Joyce, Wouter & Renske

 

 

16-12-2016 was een super geweldige dag voor ons! Mede door jou fantastische foto's kunnen we hier nu nog mooi op terugkijken. Jou aanwezigheid bracht een gemoedelijke sfeer met zich mee, waardoor we ons erg op ons gemak hebben gevoeld. Nogmaals bedankt!

 

Marleen & Erik