Informatie

Werkwijze

VOORAF: Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Het is erg fijn dat we elkaar van te voren zien en ik jullie wensen weet. Terwijl jullie op het gemak albums en foto’s bekijken, bespreken we jullie trouwdag uitgebreid. Ook vertel ik het een en ander over mijn werkwijze. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een offerte die het beste aansluit bij jullie wensen.

DE DAG ZELF: Op jullie trouwdag meng ik mij onder de gasten om zo onopvallend mogelijk te kunnen fotograferen. Het doel is om spontane journalistieke bruidsfoto’s te maken en mooie emoties te fotograferen. Ik wil graag jullie verhaal vertellen over jullie bruiloft met de foto’s op een onderscheidende manier. Iedere bruiloft, ieder verhaal is anders en heel eigen. In iedere bruiloft vind ik een rode draad. Die rode draad kan bijvoorbeeld zijn, verliefdheid, humor, nuchterheid, romantiek, familiebanden of gewoon feest!

NA JULLIE TROUWDAG: Binnen 7 dagen ontvangen jullie een preview van vijf foto’s. Alle overige foto’s op usb ontvangen jullie geheel bewerkt circa 4 tot 6 weken (seizoensafhankelijk) na jullie trouwdag samen met het ontwerp voor het album. Jullie hebben de mogelijkheid hier enkele wijzigingen voor door te geven, voor ik het album bestel. Vervolgens duurt het 2 tot 3 weken voordat het album klaar is.

TIP: wacht niet te lang, trouwdata zijn vaak lang van tevoren geboekt. Vraag naar de voor de beschikbaarheid jullie trouwdatum.
Modern, ongedwongen en echt journalistiek: ik vertel graag het verhaal van jullie liefde en bruiloft. Wat jullie en jullie bruiloft eigen en bijzonder maakt. Mijn reportages laten jullie zien zoals jullie zijn en zijn gevuld met liefde en emoties.

Enthousiast geworden?

Hebben jullie een vraag of willen jullie weten of ik beschikbaar ben voor jullie huwelijk? Neem vrijblijvend contact op .

Awards

Eigenlijk kan er niks op tegen een positieve reactie van een bruidspaar, toch geeft het winnen van een award een bijzonder gevoel.

In de wereld van bruidsfotografie zijn er veel prijzen te winnen. Je kan als fotograaf zijnde meedoen met diverse wedstrijden en je kunt je foto’s laten beoordelen door professionals uit de hele wereld.

Het is zo gaaf om tussen al deze topfotografen te mogen staan. Wat een super heerlijk gevoel dat je werk gewaardeerd wordt door zowel je bruidsparen als ook door een internationale jury. Ik ben super trots, en natuurlijk smaakte dit naar meer!

Wat kost het?

Uit ervaring met bruidsparen die jullie zijn voor gegaan, heb ik mijn bruidspakketten zo samengesteld, dat jullie precies datgene krijgen dat jullie graag willen hebben. Er zijn standaard pakketten, maar er zijn ook vele mogelijkheden om jullie bruiloftspakket uit te breiden (bijv. met een prachtig bruidsalbum of een superleuke loveshoot) zodat het volledig bij jullie wensen past.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en hoor heel graag meer over jullie plannen! Neem op contact op voor uitgebreide informatie.