Bedrijven

De nieuwe media vergroten uw bereikbaarheid. Voordat u het weet heeft men via internet of sociale media al een eerste indruk opgedaan van u, uw medewerkers, uw bedrijf of organisatie. En u krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

Een professionele bedrijfsreportage brengt uw bedrijf uitgelicht in beeld. Foto’s die dezelfde kwaliteit uitstralen als uw onderneming geven uw communicatie meer uitstraling. Dat geldt voor uw flyers en brochures, jaarverslagen en voor uw website. Ook kan ik specifiek beeldmateriaal (stockfoto's) leveren, soms het je net een foto nodig voor een presentatie of reclame uiting.

De persoon achter de organisatie blijft belangrijk. Een goedeportretfoto maakt een professionele eerste indruk. Dat is zo voor de zakelijke communicatie, maar ook voor de sociale media. Met een zakelijk én casual portret kunnen u en uw medewerkers zich steeds goed presenteren.

Heeft u iets te vieren? Foto’s zijn een blijvende herinnering aan een speciale gebeurtenis. Voor uzelf of als cadeau voor een jubilaris of voor uw relaties. Foto’s zijn een bijzonder en persoonlijk geschenk.

Mijn werkwijze.

Als u met mij een afspraak maakt, kan ik uw wensen inventariseren. U krijgt van mij een duidelijke offerte, met een totaalprijs. U weet dan waar u aan toe bent.

Met een mobiele fotostudio kan ik op locatie fotograferen. Alleen of samen met een collega, kan ik zo op een snelle manier foto’s maken van u, uw medewerkers en uw bedrijf.

Binnen drie werkdagen heeft u de beschikking over gebruiksklare digitale foto´s. VOOR MEER INFORMATIE: tel. 06-12 14 32 33

 

Referenties: o.a.: Rabobank Twente Oost, Vion, Agrifirm, B & B erve Fakkert, Aannemersbedrijf Niehof, FrieslandCampina, Watermolen Bels, Provincie Overijssel, Monchique Cosmetics, Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen, Gasterij de Bakker, Kamer van Koophandel Arnhem, ForFarmers, Spa Boerderij, Achterbosch Machinebouw, Erv Deperman boerderijkamers, Erve Broam, Beursvloer Oldenzaal, Annelies Uitvaartbegeleiding, Hekman Suelmann accountants, Zorgboerderij de Korenschoof, Univé-Oost, Wolbers RVS & Staalproducten, Bedrijvendagen UT, Willemsen Jeugdmode, Ortho Euregio, Countus