Referenties

Rabobank Twente Oost, Vion, Agrifirm, B & B erve Fakkert, Aannemersbedrijf Niehof, FrieslandCampina, Watermolen Bels, Provincie Overijssel, Monchique Cosmetics, Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen, Gasterij de Bakker, Kamer van Koophandel Arnhem, ForFarmers, Spa Boerderij, Achterbosch Machinebouw, Erve Deperman boerderijkamers, Erve Broam, Beursvloer Oldenzaal, Annelies Uitvaartbegeleiding, Hekman Suelmann accountants, Zorgboerderij de Korenschoof, Univé-Oost, Wolbers RVS & Staalproducten, OT&L, Glasvezelbuitenaf, Wolik, De Werkwijzer, van Vloot BV,  Countus, Gebr. Poppink

Bruidspaar aan het woord:

Carla heeft onze trouwdag (9-7-2016) geweldig vastgelegd! Carla is prettig en ontspannen in omgang. Ze heeft een open houding en denkt mee in je eigen ideeën. Ze is professioneel en nam de regie in handen, maar niet op een storende manier. Tijdens de dag is ze verder ontspannen en spontaan, dit stralen de foto’s dan ook zeker uit! Ze mengt zich goed en makkelijk tussen de mensen, ook kinderen krijgt zij erg leuk op de foto. Ook in samenwerking met een videograaf (Regina Weenink) is zij erg prettig. Wij genieten nog elke dag na van de top-herinneringen die zij voor ons gemaakt heeft en ons erg mooie album!

Chiel & Nicol

 

Carla Scholten Linde heeft op 2 september 2016 onze bruiloft vastgelegd. Carla is professioneel en levert super mooi werk af. Een lieve en spontane vrouw die we graag om ons heen hadden tijdens onze bruiloft.
Al in de voorbereidingen, heeft Carla enorm meegedacht. Tijdens de belangrijke momenten weet ze alles tot in detail vast te leggen, zonder dat je doorhebt dat ze er is.
De foto's die op de dag waren gemaakt werden in de avond getoond aan de gasten, erg leuk! Wij zijn blij met het prachtige fotoboek. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!

Roy en Dorien

 

 

“Carla heeft onze bruiloft op 22-10-2016 gefotografeerd en daar zijn we nog steeds ontzettend blij mee. Carla kan  heel onopvallend prachtige foto s maken van de kleine en grote momenten.

We waren zo enthousiast dat we recent  nog een shoot hebben gedaan. Ook dit zijn mooie spontane foto s geworden. Bijzonder om te merken dat je tijdens het foto s maken niet kan bedenken hoe mooi de foto s achteraf zijn. Het is nog steeds nagenieten!”

 

Willem en Karien 

Carla, bedankt voor de prachtige foto's en het super mooie album. Je hebt alle bijzondere moment en meer vast gelegd. Jou fotografisch inzicht maakten de foto's helemaal perfect. Wij zijn blij dat we jou hebben gekozen als onze trouwfotograaf! Bedankt voor je inzet en enthousiasme!

 

Ivan en Joyce

 

Fantastisch resultaat van onze trouwfoto’s en trouwalbum! Pakt de mooie momenten en heel relaxed om mee samen te werken! Kortom: van harte aan te bevelen!

 

Sophie & Maarten

 

Een prachtige bruiloft gehad met Carla als fotograaf. Geweldige spontane foto’s. Geen ongemakkelijk gevoel gehad tijdens de foto momenten. Heel tevreden en natuurlijk aan te bevelen.

 

Milou & Ruben